Activiteiten

Blijf op de hoogte van alle activiteiten van The River.

REVIVAL events

Wij organiseren Revival Events in binnen- en buitenland, met als doel om plaatselijke kerken te ondersteunen, op te bouwen en te versterken. Wij hebben door heel Nederland al dergelijke events mogen houden, in samenwerking met tientallen lokale gemeenten, waar velen in vuur en vlam zijn gezet om zielen te bereiken en om krachtige gelovigen te zijn. 
We werken samen met lokale kerken en gelovigen om opwekking beweeg te brengen in hun steden en buurten. We verlangen ernaar om de wereld bereikt te zien worden met het Evangelie. Door de jaren heen hebben meer dan 3500 mensen hun leven aan Jezus gegeven door onze campagnes en events.

EVANGELISATIE
CAMPAGNES

Ons verlangen is om het Evangelie te prediken in Nederland, Europa en daarbuiten. Om niet alleen binnen kerken te prediken, maar vooral ook doelgericht uit te reiken naar menigten mensen die Jezus nog niet kennen. Wij doen dit door middel van openluchtcampagnes gepaard met humanitaire hulpverlening, om zo duizenden onbereikte mensen te mogen bereiken.

RIVER BIBLE INSTITUTE

Wij geven al jarenlang in samenwerking met The River Church een bijbelschool waar al honderden gelovigen zijn opgericht tot krachtige leiders. Ons doel is om gelovigen vanuit allerlei regio’s en kerken toe te rusten om zo Revival dragers te zijn op de plekken waar zij vandaan komen. Wij dromen ervan om lokale gemeenten te ondersteunen met krachtig onderwijs, leiders voor hen te trainen en als sterke pilaren voor de gemeente terug te zenden.