Jacky Kroeske

Ben en Jacky Kroeske zijn de oprichters en leiders van de River Amsterdam Church in Nederland.
Lees meer
Ben en Jacky Kroeske kwamen in 2013 naar Nederland met de visie voor Nederland en Europa brandend in hun hart!
Jacky Kroeske, geboren in Puerto Rico, heeft op 12 jarige leeftijd haar hart aan Jezus gegeven.
Jacky groeide met haar 2 broers op in een baptistengemeente in Florida. Al op jonge leeftijd had ze het verlangen om Jezus te dienen. Ze vertelde haar klasgenoten op de middelbare school over Jezus en was in staat te getuigen tegen haar vriendinnen.
Op 16 jarige leeftijd werd Jacky krachtig aangeraakt door God en hoorde zij de roep van God voor haar leven. Diep van binnen wist ze toen al dat haar roeping in het buitenland lag.

Bijbelschool
Op negentienjarige leeftijd begon Jacky Bijbelschool te volgen aan The River Bible Institute in Tampa, Florida. Tijdens de Bijbelschool brak de Heer haar hart voor de verlorenen. Nadat ze was afgestudeerd en haar Bachelor of Arts in Theologie had behaald, werd ze aangenomen als fulltime staflid bij The River at Tampa Bay Church & Revival Ministries International. Tijdens haar tijd in Amerika ontmoette ze haar man, Ben Kroeske.

Familie
Samen hebben Ben & Jacky Kroeske twee kinderen, Juliana (11) en Liam (8) en vervullen ze de roep van God voor hun leven door het pionieren van The River Church.

Elk jaar vindt er onder leiding van Jacky de 'Forté Women's Conference plaats. Elke keer worden hier vele vrouwen bekrachtigd en aangeraakt door de Heilige Geest.
Jacky is een dynamische prediker die het Woord met vrijmoedigheid en kracht verkondigt.

Pastor
Ben Kroeske

Ben & Jacky Kroeske zijn de voorgangers van de River Church, waar ze de meeste zondagen preken.
Lees meer